НОВИНИ ДНЯ: Що розлютило республіканців?: усе про розслідування візиту Зеленського та вимогу звільнити Маркарову  "Одягайтеся дуже тепло": синоптикиня Діденко попереджає про серйозне похолодання в Україні  Байден терміново збирає засідання “Рамштайну” на рівні лідерів  Як приготувати грецький соус дзадзикі: розповідає фудблогер  Яким буде жовтень в Україні: прогноз синоптиків  Прем'єр Грузії звернувся до жителів окупованих Абхазії та Осетії, але не згадав РФ  Трамп розкритикував Зеленського за небажання йти на угоду для врегулювання війни з РФвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.02.2022 2501

Карантин в Україні. На межі виходу з "червоної" зони вже три області

Станом на 20 лютого в "червоній" зоні адаптивного карантину в Україні залишаються п'ять областей. Але ситуація в трьох з них вже дозволяє перейти в зону з більш слабкими обмеженнями.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сайт Міністерства охорони здоров'я.

На сьогодні в "червоній" зоні залишаються Закарпатська, Івано-Франківська, Луганська, Рівненська та Хмельницька області. При цьому в Закарпатській та Івано-Франківській стабілізувався показник госпіталізації, що дозволяє їм перейти в "помаранчеву" зону. А Рівненська область за всіма параметрами вже відповідає "жовтій"

У "жовтій" зоні знаходяться Львівська, Харківська, Полтавська та Чернівецька області, - решта - на "помаранчевому рівні епідеміологічної небезпеки.

Оценка материала:

5.00 / 2
Карантин в Україні. На межі виходу з "червоної" зони вже три області 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
21.02.2022 2501
Еще материалы раздела «Суспільство»