<
НОВИНИ ДНЯ: Необхідність продовжувати "СВО", умови переговорів та стратегічна поразка РФ: головні тези з інтерв'ю Лаврова російським пропагандистам  Україна здатна досягати потрібних цілей в тилу РФ зброєю власного виробництва – ISW  Рецепт сирного печива з горіхами  Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйцявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.02.2022 1611

Гребенщиков: Війна проти України - божевілля та ганьба Росії

Легендарний російський музикант Борис Гребенщиков від імені свого та гурту «Акваріум» жорстко засудив російську владу, яка розпочала війну з Україною.

Як повідомляє Укрінформ, про це він написав у своєму Фейсбук-акаунті.

«Ця війна - божевілля та ганьба Росії», - написав Гребенщиков.

Деякі російські медіа поширюють і повніший варіант заяви музиканта: «Те, що відбувається, — справжнє божевілля. Люди, що розв'язали цю війну, збожеволіли. Вони ганьба Росії».

Як повідомлялося, після початку війни з Україною у російських містах пройшла хвиля протесту. Було затримано 1819 осіб у 58 містах країни, від Петербурга до Владивостока.

Також у четвер було опубліковано три відкриті листи із засудженням війни, під якими розпочався збір підписів. Це лист муніципальних депутатів російських міст; лист російських журналістів та експертів, які пишуть про зовнішню політику; а також лист науковців та журналістів, які пишуть про науку.

24 лютого Москва завдала ударів по Україні та почала війну. На території України запроваджено воєнний стан.

Оценка материала:

5.00 / 2
Гребенщиков: Війна проти України - божевілля та ганьба Росії 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
27.02.2022 1611
Еще материалы раздела «Суспільство»