НОВИНИ ДНЯ: У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяцьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.03.2022 1949

Час перейти до тотального опору, - Резніков закликав українців допомагати військовим

Міністр оборони України Олексій Резніков звернувся до українців і закликав їх допомагати військовим і чинити тотальний опір окупантам.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на його сторінку в Facebook.

Шановні українці! 160 годин оборони. Росія не витримала і почала визнавати втрати.

Це сталося завдяки героїзму наших захисників і захисниць. А також завдяки бійцям інформаційного фронту, які прорвали інформаційну блокаду.

Пора посилити тиск на ворога, який втратив ініціативу. Пора перейти до тотального опору! Наша армія успішно зустрічає лобові атаки російських окупантів.

Наші спеціальні підрозділи - ССО, спецназ СБУ і Головне управління розвідки – ефективно знищують російські війська на марші.

Звертаюся до громадян, які перебувають на тимчасово зайнятих ворогом територіях. З вашою допомогою наша армія швидше подолає і вижене окупантів.

Треба позбавити російські війська тилової підтримки. Не чіпайте танки. Тільки якщо дуже хочеться. Знищуйте тилові колони. Вони слідують за колонами з бронетехнікою.

Якщо ворог залишиться без палива, боєкомплекту, їжі, інженерної та ремонтної підтримки, він стане безпорадним.

Мисливці. Єгері. Лісники. Ви знаєте кожну стежку і кожен яр у вашому краю. Це ваш час. Ворог повинен відчути, що кожен крок, без запрошення по українській землі, може стати для нього останнім.

Треба, щоб в окупанта була тільки одна мотивація – якнайшвидше втекти з нашої країни. Слава Україні!

Оценка материала:

5.00 / 2
Час перейти до тотального опору, - Резніков закликав українців допомагати військовим 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
03.03.2022 1949
Еще материалы раздела «Суспільство»