<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Світ
04.07.2022 663

Удар по поштовому ринку: Росію і Білорусь виключать з Асоціації поштових операторів

Рада директорів Асоціації Європейських державних поштових операторів спеціально внесла зміни до свого Статуту.

Вперше в історії існування Асоціації Європейських державних поштових операторів PostEurop членські права "пошти Росії" та "Бєлпошти" призупинено на невизначений термін. Пише ТСН. 

Про це повідомляє "Укрпошта".

Призупинення членства в Асоціації означає, що пошти Росії та Білорусі втрачають можливість брати участь в цивілізованому розвитку поштової галузі. А це точно вплине на їхні відносини з іншими поштами світу.

"Щоб це стало можливим, Рада директорів Асоціації спеціально внесла зміни до свого Статуту. Уявляєте масштаби підтримки України? Наша робота на поштовому фронті триває і буде продовжуватися доти, доки не припиняться терористичні акти з боку Росії", - йдеться у повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Удар по поштовому ринку: Росію і Білорусь виключать з Асоціації поштових операторів 5.00 5 2
Політика / Світ
04.07.2022 663
Еще материалы раздела «Світ»