<
НОВИНИ ДНЯ: Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Бізнес
Технології
12.02.2024 403

ТОП-10 Медіа У Сфері Бізнесу: Рейтинг Найпопулярніших Сайтів В Україні За 2023 Рік

Про останні інновації та новини у сфері бізнесу, поради стосовно шляхів пошуку фінансів, про монополії, інвестиції, експорт та інші спеціалізовані теми можна прочитати на сторінках медіа про бізнес. В Україні налічуються десятки різноманітних сайтів, де журналісти відслідковують поточну ситуацію і публікують актуальні новини у даній сфері, експерти дають сотні порад, створюють рейтинги, бізнес-кейси та відео.

Фахівці PR-платформи PRNEWS.IO підготували добірку з 10 найбільш популярних сайтів на бізнес-тематику серед українців за 2023 рік. Топ складений за допомогою аналітики SimilarWeb. За основу була взята статистика відвідуваності сайтів.

image-3_12.02.24_1

НВ Бізнес ресурс став найбільш популярним серед відвідувачів за минулий рік. На його сторінки зайшло 26 млн користувачів. Медіа публікує актуальні новини і широкий спектр статей, аналітики та інтерв’ю з впливовими бізнес-лідерами, розкриваючи ключові події та тренди у світі бізнесу.

Другою популярною платформою стало видання forbes.ua, яке за 2023-ий відвідало 19,9 млн користувачів. Він став надійним джерелом економічних новин, аналізу ринків та експертної думки у сфері фінансів та інвестицій.

На третій сходинці рейтингу ТОП-10 розташувався ресурс delo.ua. За рік цей сайт переглянули 16,05 млн разів. На четвертому місці – biz.liga.net з 16,01 млн переглядів, а на п’ятому – thepage.ua з 10,8 млн переглядів. Усі вони займають центральні місця серед медіа у бізнес сфері.

Також У Підбірці Найбільш Популярних За 2023 Рік Є:

–        ain.ua з 7,8 млн переглядів;

–        mc.today з 6,6 млн переглядів;

–        www.dsnews.ua з 6 млн переглядів;

–        kontrakty.ua з 5,1 млн переглядів;

–        rau.ua з 1,2 млн переглядів.

Бізнес-медіа відіграють важливу роль у світі бізнесу і створюють інфраструктуру для обміну інформацією та ідеями, розвитку бізнес-спільноти та сприяння розвитку економіки в цілому.

Чим Вони Корисні:

  • надають актуальну та достовірну інформацію про економічні та бізнес-події;
  • проводять аналіз ринків, компаній, індустрій та економічних ситуацій;
  • допомагають виробляти та підтримувати мережу професійних контактів через участь у конференціях, інтерв’ю та інших заходах;
  • допомагають просувати бренди, продукти і послуги;
  • залучати увагу цільової аудиторії за допомогою рекламних технологій;
  • сприяють обміну думками та досвідом за допомогою створення бізнес-платформ обговорення.

Дослідження провели фахівці на основі сайтів з каталогу PRNEWS.IO. Статистика відвідуваності базується на аналітиці SimilarWeb за період з 1 січня до 31 грудня 2023 року.

Оценка материала:

5.00 / 2
ТОП-10 Медіа У Сфері Бізнесу: Рейтинг Найпопулярніших Сайтів В Україні За 2023 Рік 5.00 5 2
Бізнес / Технології
12.02.2024 403
Еще материалы раздела «Технології»