<
НОВИНИ ДНЯ: Зеленський зробив важливу заяву про прибуття F-16  Домашній лимонад: класичний рецепт, з м'ятою, цитрусовий, імбирний  Учені вперше натрапили на Місяці на печеру: вона може прихистити астронавтів  Шольц відхилив заклик Зеленського збивати ракети та дрони над Україною  Європа має підготуватися до десятилітньої війни в Україні – Столтенберг  Цікавий рецепт швидких маринованих огірків: секрет розкрила фудблогерка  Київ займає одне з найнижчих місць у рейтингу найкращих міст планети: у чому причинивсі новини дня
Політика
Світ
20.07.2024 107

Трамп погодився балотуватися у президенти США від Республіканської партії, - CNN

Колишній президент США Дональд Трамп оголосив про згоду знову балотуватися на пост президента від Республіканської партії під час виборів у листопаді 2024 року.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на CNN. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Отже, сьогодні ввечері я з вірою та відданістю, з гордістю приймаю вашу кандидатуру на пост президента Сполучених Штатів", - сказав Трамп під оплески.

Це вже втретє, коли він ухвалив висунення від Республіканської партії. Перший раз він балотувався в 2016 році, став президентом, після в 2020 і тепер в 2024.

CNN зазначає, що сьогоднішня мова буде першим публічним виступом Трампа після того, як минулого тижня він пережив замах.

Нагадаємо, що в п'ятницю, 19 липня, між Трампом і президентом України Володимиром Зеленським запланована телефонна розмова. Вона відбудеться на тлі стурбованості в Європі щодо того, якою буде роль Трампа щодо війни в Україні, якщо він знову зайде в Білий дім.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що Трамп знову похвалився «хорошими» відносинами з російським диктатором Володимиром Путіним і заявив, що при його правлінні Росія не почала б вторгнення в Україну.

Оценка материала:

5.00 / 2
Трамп погодився балотуватися у президенти США від Республіканської партії, - CNN 5.00 5 2
Політика / Світ
20.07.2024 107
Еще материалы раздела «Світ»