НОВИНИ ДНЯ: Сухо та спекотно: прогноз погоди в Україні на 27 липня  Трамп обіцяє завершити війну в Україні: Помпео описав несподіваний план, як це може відбутися  Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогнозвсі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
23.07.2024 207

Джо Байден вийшов із президентських перегонів у США: жорстка реакція Трампа

Дональд Трамп назвав Байдена "найгіршим президентом країни".

6962b45f50c4f2979de60382e67bcc43_23.07.24

Кандидат у президенти США Дональд Трамп різко відреагуваа на вихід Джо Байдена з перегонів у президентських виборах та накинувся на нього зі звинуваченнями, назвавши "найгіршим президентом країни". Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це Трамп написав у соціальній мережі Truth Social.

Кандидат від Республіканської партії цинічно заявив, що "шахрай Джо Байден не був придатний для того, щоб балотуватися в президенти". За його словами "він досягнув посади президента лише завдяки брехні, фейковим новинам і тому, що не виходив зі свого підвалу".

"І він ним не був – а тепер подивіться, що він зробив з нашою країною: мільйони людей перетинають наш кордон, абсолютно неперевірених, багато з них з в'язниць, психіатричних лікарень, а також рекордна кількість терористів", – звинуватив він очільника Білого дому.

Нагадаємо, президент США Джо Байден офіційно зняв свою кандидатуру з майбутніх виборів, але виконуватиме свої обовʼязки до кінця терміну.

Оценка материала:

5.00 / 2
Джо Байден вийшов із президентських перегонів у США: жорстка реакція Трампа 5.00 5 2
Кабінет директора / Ранкова кава
23.07.2024 207
Еще материалы раздела «Ранкова кава»