НОВИНИ ДНЯ: Неймовірно смачні медові кекси: рецепт випічки до чаю чи кави  Від розвідників до діловодів: кого потребує українська армія 2024 року  Сухо та спекотно: прогноз погоди в Україні на 27 липня  Трамп обіцяє завершити війну в Україні: Помпео описав несподіваний план, як це може відбутися  Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війнивсі новини дня
Політика
Європа
27.07.2024 164

У Євросоюзі ведуться дискусії про повернення українських чоловіків з-за кордону — Сікорський

На думку Сікорського, у Європі живуть сотні тисяч потенційних новобранців, які мають захищати Україну.

da6878d38695455f7bba74c344c6a0a4_27.07.24

У Європейському Союзі ведеться дискусія про повернення Україні тих, хто ухиляється від військової служби. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський в інтерв'ю RMF24.

На його думку, у Європі живуть сотні тисяч потенційних новобранців, які мають захищати Україну проти російської агресії. У цьому контексті Сікорський нагадав, що Польща допомагає Україні в підготовці людей до військової служби.

"Тут можна поставити такі умови для перебування українців в ЄС, які стимулюватимуть їх виконувати свій обов’язок із захисту Батьківщини", — вважає очільник МЗС Польщі.

Нагадаємо, Польща зобов'язалась "заохочувати" українців повертатися додому для служби в армії.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Євросоюзі ведуться дискусії про повернення українських чоловіків з-за кордону — Сікорський 5.00 5 2
Політика / Європа
27.07.2024 164
Еще материалы раздела «Європа»