<
НОВИНИ ДНЯ: Спека трохи спаде: прогноз погоди в Україні на 26 червня  День Конституції України 2024 року: коли святкуємо і чи буде вихідний  Чому під час тривоги в Києві зупиняється громадський транспорт  До України суне антициклон: як зміниться погода найближчими днями  Командири РФ кидають своїх підлеглих у "ями" та морять голодом за найменші провини, - ЦНС  Аспірантура за контрактом не даватиме відстрочку від мобілізації, - голова МОН  Сі Цзіньпін заявив, що Китай шукатиме врегулювання "кризи в Україні" у власний спосібвсі новини дня
02.12.2010 18:34 4531

БЮТ оперативно исключила депутатов, голосовавших за Налоговый кодекс

 Только что фракция БЮТ исключила из своих рядов народных депутатов, которые проголосовали за новую редакцию Налогового кодекса.

 

Как сообщает корреспондент «Обкома», исключение состоялось по горячим следам голосования по НК. Депутаты фракции собрались в могучую кучку прямо на рабочих местах и единогласно проголосовали за исключение руками.
Таким образом из фракции БЮТ были только что исключены следующие депутаты: Николай Баграев, Тариэл Васадзе, Александр Буряк, Петр Гасюк, Степан Глусь, Евгений Сигал, Владимир Скубенко.

Оценка материала:

4.00 / 5
БЮТ оперативно исключила депутатов, голосовавших за Налоговый кодекс 4.00 5 5
Бізнес / Податки та право
02.12.2010 18:34 4531
Еще материалы раздела «Податки та право»