НОВИНИ ДНЯ: Гарріс і Трамп зрівнялися у семи ключових штатах, - опитування Bloomberg  Це законна ціль: США про війська КНДР в Україні  У Зеленського відреагували на інформацію, що сім країн НАТО виступають проти запрошення України  Рецепт оладок із цвітної капусти з сиром  Вчені виявили потрійну чорну діру: це порушує модель смерті зірок  Скільки людей може призвати Україна: демографиня про мобілізаційний ресурс  Соціологи показали, як змінилася підтримка українців вступу до ЄС і НАТО з початку війнивсі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
23.10.2024 177

Центральну МСЕК ліквідують до кінця тижня, - глава МОЗ

Центральну медико-соціальну експертну комісію планують ліквідувати найближчим часом. Це може статися до кінця цього тижня.

lyashko_moz_1

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву міністра охорони здоров'я України Віктора Ляшка під час брифінгу. Про це повідомляють Контракти.UA.

Він заявив, що до кінця цього тижня повинні ухвалити розпорядження Кабінету міністрів, яке ліквідує Центральну МСЕК.

"Ми до цього готувалися, укріплюючи матеріально-технічну базу саме підпорядкованого інституту в місті Дніпро. Оскільки ми бачили, що Центральна МСЕК - це тільки була експертиза візуальна, потім люди направлялись на клінічні бази в Дніпро і Вінницю", - сказав Ляшко.

Оценка материала:

5.00 / 2
Центральну МСЕК ліквідують до кінця тижня, - глава МОЗ 5.00 5 2
Кабінет директора / Ранкова кава
23.10.2024 177
Еще материалы раздела «Ранкова кава»