<
НОВИНИ ДНЯ: Як студентам-чоловікам виїхати за кордон: інструкція  Росіяни змирилися з війною в Україні і не намагаються чинити тиск на Путіна, - Bloomberg  9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погода  Соцопитування: скільки українців підтримують заборону УПЦ МП, а скільки – проти  В Україні хочуть запровадити штрафні бали для водіїв за порушення ПДР – як це працюватиме  Дві ночі поспіль. Синоптики попередили про заморозки в Україні  КНР вклала шалені кошти і тепер їх втрачає: чи зацікавлений Китай у війні Росії проти Українивсі новини дня
01.03.2011 12:44 4199

«Нафтогаз Украины» планирует выйти на IPO

НАК «Нафтогаз Украины» планирует выйти на IPO в 2012-2013 годах.

 

 

Об этом сообщил глава компании Евгений Бакулин в Киеве в ходе украинского энергетического форума, организованного Институтом Адама Смита, передает «Интерфакс-Украина».
«Сегодня по Нафтогазу: планируем выйти на цивилизованный уровень, то есть на IPO, чтобы можно было свободно продавать и покупать акции», - сказал он.
Е.Бакулин уточнил, что обычно подготовительная работа, которую, в том числе, планирует провести «Нафтогаз Украины», для размещения своих акций на бирже занимает 1,5-2 года.

 

Оценка материала:

3.63 / 8
«Нафтогаз Украины» планирует выйти на IPO 3.63 5 8
Бізнес / Ринки та компанії
01.03.2011 12:44 4199
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»