<
НОВИНИ ДНЯ: Жорстока, радянська людина: що західні ЗМІ пишуть про нового наступника Шойгу Бєлоусова  Американська військова допомога Україні вже в дорозі — Блінкен  Війна Росії в Україні: Шольц дав обіцянку  Курячі стегенця, мариновані в кефірі: простий рецепт  Наскільки задоволені життям українські біженці у Німеччині, Польщі та Чехії, - опитування  Скільки українських біженців готові колись повернутися з Європи − дані опитування шокують  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомовсі новини дня
04.11.2011 16:38 753

АФ «ENGARDE» підтримує команду студентів-правників

АФ «ENGARDE» підтримує команду ІМВ Київського національного університету ім. Тараса Шевченка у підготовці та участі в студентських судових змаганнях.

АФ «ENGARDE» підтримує команду Інституту міжнародних відносин Київського національного університету ім. Тараса Шевченка у підготовці та участі в студентських судових змаганнях з захисту прямих іноземних інвестицій (FDI Moot Court Competition), що пройдуть 4-6 листопада 2011 р. у Лондоні, Великобританія.

«ENGARDE» не лише надає фінансову підтримку молодим і талановитим студентам ІМВ, але й підтримує студентів морально і професійно. Юрист фірми Дмитро Доненко, який свого часу досягнув значних успіхів у подібних змаганнях, є тренером команди, а Керуючий партнер пані Ірина Назарова підтримує студентів своїми порадами та ділиться багатим досвідом участі в міжнародних арбітражних процесах.

Партнерський склад АФ «ENGARDE» та весь колектив фірми бажають команді у складі Тетяни Макухи, Олени Кучер та Романа Єделева успіхів у змаганнях, професійного та особистого зростання, нових знайомств і саме головне – скорого повернення до Батьківщини з позитивними враженнями від змагань та прекрасного Лондону.

Оценка материала:

3.63 / 8
АФ «ENGARDE» підтримує команду студентів-правників 3.63 5 8
Бізнес / Новини підприємств
04.11.2011 16:38 753
Еще материалы раздела «Новини підприємств»