<
НОВИНИ ДНЯ: Путіну вистачить тижня: в ГУР назвали країни, на які може напасти Росія  Штрафом не обмежитися. Є 14 причин, через які водії можуть залишитися без прав  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днями  Синоптик розказала, яка погода чекає на українців у Провідну неділю  Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлю  Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погода  9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погодавсі новини дня
03.08.2012 09:36 1123

АФ «ENGARDE» – юридична фірма року з міжнародного арбітражу в Україні

За результатами дослідження та оцінювання незалежних експертів британського видання Corporate INTL Адвокатська фірма «ENGARDE» обрана переможцем премії в номінації «Арбітражна фірма року в Україні».

Редакція видання Corporate INTL Magazine оголосила результати Глобальної Премії 2012 року (Global Awards 2012). За результатами дослідження та оцінювання незалежних експертів британського видання Corporate INTL Адвокатська фірма «ENGARDE» обрана переможцем премії в номінації «Арбітражна фірма року в Україні».

Corporate INTL Magazine є одним з провідних міжнародних щомісячних ділових видань. Редакція ретельно обирає номінантів на цю престижну нагороду, серед яких, після проведення глибинних інтерв’ю з представниками бізнес-кіл зі всього світу, обирає переможця в певних сферах практики в кожній конкретній юрисдикції. Премія відзначає юридичні фірми, які були активні на ринку протягом останніх 12 місяців і які продемонстрували не лише високий професіоналізм, але й міжнародний рівень якості надання юридичних послуг, консультуючи клієнтів у реальному секторі економіки, інвесторів, ключових фізичних осіб.

Наразі ENGARDE володіє декілька почесними титулами видання Corporate INTL в галузі міжнародного арбітражу та вирішення судових спорів в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 1
АФ «ENGARDE» – юридична фірма року з міжнародного арбітражу в Україні 5.00 5 1
Бізнес / Новини підприємств
03.08.2012 09:36 1123
Еще материалы раздела «Новини підприємств»