<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  Уряд Британії занепокоєний через злочинну діяльність російських шпигунів  Чи зможе Україна повернути усю свою окуповану Росією територію: оцінка аналітиків США  Що додати до паски щоб вона довго не черствіла, як її зберігти свіжою  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  У Харкові змінять назву двом станціям метро  ЗМІ опублікували мирний договір між Україною та РФ, узгоджений на початку 2022 рокувсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
12.09.2008 12:55 13555

«Мобілочка» надихає на творчість!

«Напиши оповідку – і отримай ноутбук у подарунок!», – під таким девізом проходить спільна акція національної мережі мобільного зв’язку «Мобілочка» та «Форуму видавців у Львові».

Оригінальний літературний квест, який обов’язково зацікавить творчу і енергійну молодь, стартував 11 вересня у рамках найбільшої і найвідомішої книжкової виставки-ярмарку в Україні «Форум видавців у Львові». Триватиме захоплююче літературне змагання, взяти участь у якому можуть усі охочі позмагатись у написанні оповідок, до 14 вересня.

Від головного призу «Великого літературного квесту» учасників відділяє усього чотири кроки. Участь у квесті передбачає виконання кількох завдань, серед яких відвідання автограф-сесій сучасних українських письменників та читань українських поетів. Це перший в Україні літературний квест з гіпертекстовою структурою. Тому текст учасника має складатися з фрагментів інших текстів, здобутих на Форумі видавців. Написану оповідку потрібно опублікувати у творчих блоґах на Vydelka.com до 24:00 13 вересня, і до ранку компетентне журі обере переможця, який і стане володарем ноутбуку від «Мобілочки».

Довідка про компанію

Національна мережа салонів мобільного зв'язку «Мобілочка» на ринку мобільного ретейлу з січня 2005 року. Мережа входить до складу холдингу Mobile Synergy group, спеціалізується на роздрібному продажу мобільних телефонів, ноутбуків, аксесуарів і послуг національних операторів мобільного зв'язку.

Мережа складається з 271 магазина в 76 містах України.

Image

Оценка материала:

4.50 / 6
«Мобілочка» надихає на творчість! 4.50 5 6
Прес-релізи / IT та зв'язок
12.09.2008 12:55 13555
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»