<
НОВИНИ ДНЯ: Коли Радониця 2024 року: історія, звичаї та народні прикмети  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  "Не зможемо чекати". Шольц закликав Європу посилити ППО України з наявних запасів  Запечений сир "Камамбер" з багетом: рецепт для гарної вечері  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  В ЄК назвали умову для переговорів щодо продовження транзиту газу РФ через Україну  Контрнаступ: які проблеми мають вирішити ЗСУ, щоб підготуватисьвсі новини дня
10.09.2012 17:21 659

ENGARDE нагороджено почесним сертифікатом партнерської надійності

ICC Ukraine відзначив Адвокатську фірму «ENGARDE» міжнародним сертифікатом партнерської надійності за її фінансово-економічні показники, ділову репутацію та визнав фірму надійним партнером для ведення національного та міжнародного бізнесу.

7 вересня 2012 року в Українському Домі відбувся Національний форум Українського національного комітету Міжнародної торгової палати (ICC Ukraine) «Інновації, ефективність та конкурентоспроможність».

Для участі у Форумі до України з офіційним візитом прибув Президент ICC Жерар Вормс. Також до участі у роботі Національного форуму було запрошено високоповажних учасників і партнерів, політичних діячів і державних посадовців, серед яких Прем’єр-міністр України Микола Азаров, Міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко, Голова Державної податкової служби Олександр Клименко. Головою Форуму виступив Президент ICC Ukraine – член Світової Ради ICC Володимир Щелкунов.

Офіційна частина Національного форуму ICC Ukraine завершилась урочистою церемонією вручення нагород з нагоди Дня підприємця України. В ході церемонії Адвокатську фірму «ENGARDE» було нагороджено міжнародним сертифікатом партнерської надійності. Цим почесним сертифікатом ICC Ukraine відзначає ENGARDE за її фінансово-економічні показники, ділову репутацію на дату експертної оцінки та визнає в якості надійного партнера для ведення національного та міжнародного бізнесу.

Оценка материала:

5.00 / 1
ENGARDE нагороджено почесним сертифікатом партнерської надійності 5.00 5 1
Бізнес / Новини підприємств
10.09.2012 17:21 659
Еще материалы раздела «Новини підприємств»