<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  Контрнаступ: які проблеми мають вирішити ЗСУ, щоб підготуватисьвсі новини дня
10.09.2012 17:25 889

Радник ENGARDE опублікував працю з психологічної теорії міжнародного права

Олександр Мережко, позаштатний радник АФ «ENGARDE», видав монографію під назвою «Психологічна теорія міжнародного права (публічного і приватного)».

Олександр Мережко, позаштатний радник АФ «ENGARDE», видав монографію під назвою «Психологічна теорія міжнародного права (публічного і приватного)» за підтримки фірми.

Ця книга є дослідженням психологічної теорії міжнародного публічного та приватного права. Автор проаналізував основні концепції, інститути та принципи міжнародного права, використовуючи методологію психологічної школи права Лева Петражицького. Задля написання роботи були також використані досягнення сучасної психології та соціальної психології. Проведено глибокий аналіз питань теорії, філософії та соціології міжнародного права.

Книга вийшла в світ у одеському видавництві «Фенікс».

Олександр Мережко є автором монографій та багатьох наукових статей з публічного та приватного міжнародного права, включно з роботами у галузі договірного права та права міжнародної торгівлі. Одна з його книг, «Введення у філософію міжнародного права», отримала спеціальну нагороду Асоціації правників України. У 2010 році АФ «ENGARDE» підтримала публікацію ще однієї книги Олександра – «Проблеми теорії міжнародного публічного та приватного права».

У передмові до своєї останньої книги автор щиро подякував Ірині Назаровій, Керуючому партнеру АФ «ENGARDE», за її підтримку щодо опублікування роботи.

Оценка материала:

5.00 / 1
Радник ENGARDE опублікував працю з психологічної теорії міжнародного права 5.00 5 1
Бізнес / Новини підприємств
10.09.2012 17:25 889
Еще материалы раздела «Новини підприємств»