<
НОВИНИ ДНЯ: Ветеран війни назвав головну проблему, яка стримує мобілізацію в Україні  На Великдень українцям прогнозують до +25°  Червоний Хрест робить все, щоб захистити свою російську філію — Лубінець  Експерт пояснив, що вказуватиме на початок постачання винищувачів F-16  Росія змінила тактику застосування безпілотників, - Повітряні сили  На Великдень погода потішить теплом, але будуть грози і заморозки: прогноз на 5 травня  Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraphвсі новини дня
27.09.2012 11:52 969

«ENGARDE» виступить спонсором KIEV ARBITRATION DAYS 2012

Адвокатська фірма «ENGARDE» виступить генеральним спонсором щорічної міжнародної конференції «KIEV ARBITRATION DAYS: мислити глобально!»

Адвокатська фірма «ENGARDE» виступить генеральним спонсором щорічної української незалежної міжнародної конференції «KIEV ARBITRATION DAYS: мислити глобально!», яка пройде в Radisson Blu Hotel в Києві 15-16 листопада 2012 року.

Конференція проводиться під егідою Української Асоціації Юристів, по ініціативі та завдяки особистому внеску Ірини Назарової, Керуючого партнера АФ «ENGARDE» і члена Арбітражного Суду ICC. Пані Назарова також є координатором програми конференції.

Дводенна програма конференції містить найбільш складні й актуальні питання міжнародного арбітражу, а також всебічний аналіз життєвого циклу інвестиційного арбітражу - від підготовки до арбітражних слухань до виконання арбітражних рішень.

Будучи єдиною подією такого роду в Україні, KIEV ARBITRATION DAYS надає унікальну можливість зустрітися і поспілкуватися з арбітражними експертами світового класу, поділитися досвідом і отримати цінну інформацію.

Реєстраційну форму учасника та додаткову інформацію про конференцію Ви можете знайти за посиланням: http://www.uba.ua/ukr/events/719/.

Оценка материала:

5.00 / 1
«ENGARDE» виступить спонсором KIEV ARBITRATION DAYS 2012 5.00 5 1
Бізнес / Новини підприємств
27.09.2012 11:52 969
Еще материалы раздела «Новини підприємств»