<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає у Байдена пройти перевірку на наркотики перед дебатами  США проведуть наступного тижня чергове засідання "Рамштайну"  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Местами грозы. Синоптики рассказали о погоде на 19 мая в Украине  Бувають відмови. Що робити, якщо дані військовозобов'язаного не оновлюються в ЦНАПі  Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травнявсі новини дня
17.10.2012 09:04 4121

Компанія «Нова пошта» відкрила 1000-не відділення

Відкриття ювілейного 1000-го відділення підтверджує лідируючі позиції компанії на ринку експрес-доставки та значний відрив компанії від найближчих конкурентів.

Станом на зараз компанія «Нова пошта» відкрила представництва у більш ніж 600 населених пунктах України. У містах-мільйонниках відкрито від 20 до 40 відділень. У Києві їх нараховується понад 60. Злагоджену роботу логістичної мережі та швидку доставку вантажів у будь-яку точку України забезпечує наявність 34 високотехнологічних сортувальних терміналів.

Відділення «Нової пошти» можна знайти як у невеликих селищах, так і у спальних районах міст та в бізнес-центрах, що робить послугу  експрес-доставки максимально зручною.

Стратегія розвитку мережі відділень компанії – відкривати представництва там, де зручно клієнту!

Важливо зазначити, що поруч із кількісними параметрами компанія «Нова пошта» претендує на лідерство у технологіях та інноваціях. Практично щомісяця компанія впроваджує  сервісні новинки для корпоративних та приватних клієнтів, що збільшують якість надання послуг, швидкість доставки та зручність користування.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Компанія «Нова пошта» відкрила 1000-не відділення 5.00 5 1
Бізнес / Новини підприємств
17.10.2012 09:04 4121
Еще материалы раздела «Новини підприємств»