<
НОВИНИ ДНЯ: Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травня  Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортіввсі новини дня
29.10.2012 12:24 1754

Ірина Назарова рекомендована в галузі стягнення майна

Ірина Назарова рекомендована виданням Who's Who Legal у публікації The International Who's Who of Asset Recovery Lawyers 2012.

Ірина Назарова, Керуючий партнер Адвокатської фірми «ENGARDE», рекомендована в останньому виданні Who's Who Legal's The International Who's Who of Asset Recovery Lawyers 2012. Дане видання визначає провідних фахівців у галузі стягнення майна в 52 країнах світу.

The International Who's Who of Asset Recovery Lawyers 2012 - перше видання в даній практиці права. У своєму першому виданні The International Who's Who of Asset Recovery Lawyers 2012 дослідники звернули пильну увагу на розвиток тенденцій в галузі стягнення майна на міжнародному юридичному ринку. Ірина є єдиним представником від України, рекомендованим виданням Who's Who Legal у практиці. Раніше, Ірина була рекомендована серед провідних судових експертів виданням Who's Who Legal's The International Who's Who of Commercial Litigators.

***
The International Who's Who of Asset Recovery 2012 - результат місяців досліджень. Дослідники публікації опитали і проаналізували сотні думок клієнтів юридичних фірм та юристів, які практикують в даній сфері, у всьому світі. Імена та контактні дані всіх рекомендованих експертів затверджені редактором без справляння плати за місце в рейтингу.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ірина Назарова рекомендована в галузі стягнення майна 5.00 5 1
Бізнес / Новини підприємств
29.10.2012 12:24 1754
Еще материалы раздела «Новини підприємств»