<
НОВИНИ ДНЯ: Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт  Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витратвсі новини дня
Політика
Україна
27.11.2012 12:03 2142

Порошенку не потрібна своя фракція

Петро Порошенко не планує створювати фракцію у Верховній Раді.

«У мене немає в планах необхідності створювати фракцію. Я думаю, що кількість фракцій, яка є у Верховній раді, цілком достатня для того, щоб працювати», - сказав Порошенко на прес-конференції.

Крім того, критикуючи зміни до регламенту щодо створення фракцій, політик сказав: »Я не беруся їх коментувати, тому що вони сумнівної законності».

На питання, чи планує він обійняти посаду спікера в новому парламенті, Порошенко відповів: «Я хочу бути максимально ефективним, громадянином України, в тій іпостасі, в якій матиму можливість реалізувати програму і свої плани», - сказав він.

«Я би не хотів зараз обговорювати конкретну посаду», - додав він.

«Мене набагато більше хвилює структура Верховної Ради, як буде формуватися процедура прийняття рішень, наскільки вона буде демократичною… А конкретні посади, знаєте, в мене в житті було стільки посад, що зараз рватися за черговою…» – сказав він, обірвавши фразу.

Оценка материала:

5.00 / 1
Порошенку не потрібна своя фракція 5.00 5 1
Політика / Україна
27.11.2012 12:03 2142
Еще материалы раздела «Україна»