<
НОВИНИ ДНЯ: Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у США  Дощі та зниження температури: якою буде погода в Україні наступного тижня  У Генштабі пояснили, кому необов'язково йти до ТЦК  Ветеран війни назвав головну проблему, яка стримує мобілізацію в Україні  На Великдень українцям прогнозують до +25°всі новини дня
Політика
Україна
25.12.2012 889

Зовнішньополітичний курс України не зміниться через міністра

Зовнішньополітичний курс України залишається незмінним після зміни керівництва в Міністерстві закордонних справ, заявляють у дипломатичному відомстві.

Про це заявив директор департаменту інформаційної політики МЗС Олег Волошин.

«Зовнішньополітичний курс країни чітко визначений президентом України з урахуванням думки більшості громадян. Це - послідовний рух на шляху євроінтеграції при одночасному розвитку партнерських рівноправних відносин з Росією», - сказав він.

Чиновник зазначив, що цей курс не залежить від імені міністра.

Крім того, представник МЗС нагадав, що Леонід Кожара, будучи депутатом, працював саме в євроінтеграційному напрямку, а Костянтин Грищенко, який переконаний в європейському майбутньому України, рішенням президента введений до складу уряду на посаду віце-прем'єра, передає Інтерфакс-Україна.

«Тому прихильникам геополітичної альтернативи я б не радив відкривати шампанське», - резюмував Волошин.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зовнішньополітичний курс України не зміниться через міністра 5.00 5 2
Політика / Україна
25.12.2012 889
Еще материалы раздела «Україна»