<
НОВИНИ ДНЯ: Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погода  Реновація хрущівок. Хто може долучитись до фінансування цього процесу  Як студентам-чоловікам виїхати за кордон: інструкція  Росіяни змирилися з війною в Україні і не намагаються чинити тиск на Путіна, - Bloomberg  9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погода  Соцопитування: скільки українців підтримують заборону УПЦ МП, а скільки – проти  В Україні хочуть запровадити штрафні бали для водіїв за порушення ПДР – як це працюватимевсі новини дня
14.01.2013 4494

«Укртелеком» підніме вартість послуг з 21 січня

З 21 січня компанія «Укртелеком» підвищить тарифи на дзвінки зі стаціонарних телефонів на номери мобільних операторів чи операторів інших стаціонарних мереж, а також на номери мережі дочірньої компанії «ТриМоб».

Зокрема, тарифи на дзвінки зі стаціонарних телефонів на номери мережі «ТриМоб» зростуть з 25 до 43 копійок (на 72%).

Крім того, зростуть тарифи на дзвінки з мереж фіксованого телефонного зв’язку інших операторів, які мають право надання послуг місцевого телефонного зв’язку, на номери операторів мобільного зв’язку – з 96 копійок до 1,2 грн.

Також з 21 січня значно зростуть тарифи на додаткові платні послуги «Укртелекому», зокрема, міжміського телефонного зв’язку за попереднім замовленням. Тариф на виклик абонента за третім з п’яти вказаних в замовленні номерів телефону зросте більш, ніж в 6 разів – до 3 гривень, а виклик абонента за четвертим і п’ятим номерами – до 6 гривень. Також до 6 гривень зросте тариф на виклик конкретної особи.

Зросте тариф і на проведення розмови в призначений абонентом час - з 96 копійок до 6 гривень, а також на повідомлення особи, яку викликають для міжміської телефонної розмови – з 2,4 грн до 15 грн.

Оценка материала:

4.67 / 3
«Укртелеком» підніме вартість послуг з 21 січня 4.67 5 3
Бізнес / Ринки та компанії
14.01.2013 4494
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»