НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Бізнес
Економіка
23.01.2013 12:45 1695

У Давосі розпочав роботу Всесвітній економічний форум 2013

Щорічна зустріч світових лідерів політичних, суспільних і бізнес кіл, організована швейцарською неурядовою організацією Всесвітній економічний форум (ВЕФ).

«Бути більш динамічними, більш оптимістично настроєними, з більш високим моральним духом, більш пристрасними і більше розуміти те, що відбувається - так моє побажання вам», - виголосив вітальне слово виконавчий голова ВЕФ професор Клаус Шваб.

У своїй промові він також висловив надію на те, що завдяки Форуму, темою якого цього року є «Гнучкий динамізм», його учасникам вдасться вийти за межі теми «кризове управління».

Наступним офіційним заходом першого дня Давоського форуму стало вручення нагород «Кришталевий приз» лідерам у сфері культури, які зробили внесок у покращання світу. Так, почесну нагороду отримали: пакистанська кінорежисер Шармін Обайд Чиной, що розказала світу про жертви терору і насильства в Пакистані, американська актриса Шарліз Терон, яка приєдналася до учасників форуму як посланець миру ООН і засновниці регіонального фонду в Африці по боротьбі зі СНІДОМ і бразильським художник, документаліст, посол доброї волі ЮНЕСКО Вік Муніз.

Цього року в Давоському форумі беруть участь більше ніж 2500 учасників з понад 100 країн, включаючи близько 50 глав держави і урядів, 1500 лідерів бізнес кіл, представників громадянського співтовариства, ЗМІ, наукових інститутів і світу мистецтва.

За матеріалами Укрінформ

Оценка материала:

5.00 / 1
У Давосі розпочав роботу Всесвітній економічний форум 2013 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
23.01.2013 12:45 1695
Еще материалы раздела «Економіка»