<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
23.01.2013 20:00 975

«АероСвіт» три тижні буде інвентарізувати майно

Господарський суд Київської області 23 січня 2013 року прийняв рішення перенести засідання з розгляду справи про банкрутство авіакомпанії «АероСвіт» на 15 лютого на 14.15.

Суд надав авіакомпанії час для проведення інвентаризації майна компанії та надання інформації про неї.

Арбітражний керуючий у справі Леонід Талан повідомив, що інвентаризація майна компанії не була проведена до засідання суду в середу у зв'язку зі значним обсягом цього майна та його різним місцерозташуванням.

Талан спочатку просив суд надати компанії можливість провести інвентаризацію до 22 березня, однак суд вирішив надати компанії для цього три тижні.

Арбітражний керуючий з рішенням суду погодився.

«Тиждень» нагадує, що Господарський суд Київської області 29 грудня 2012 року почати провадження у справі про банкрутство «АероСвіту» за ініціативою самої компанії, призначивши розгляд справи на підготовчому засіданні на 23 січня. Суд також постановив провести процедуру розпорядження майном авіакомпанії.

Тим часом Бориспільська об'єднана державна податкова інспекція в Київській області подала до Київського апеляційного господарського суду апеляційну скаргу на ухвалу Господарського суду про відкриття провадження у справі про банкрутство авіакомпанії «АероСвіт». Суд прийняв до провадження скаргу 21 січня.

Пізніше прес-служба Міністерства доходів і зборів повідомила, що Державна податкова служба з'ясовує можливу наявність кредиторських вимог держави в рамках процедури банкрутства авіакомпанії «АероСвіт».

У Міндоходов підкреслили, що через початок процедури банкрутства не була завершена планова комплексна перевірка компанії, яка в даний час здійснювалася податковою службою.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«АероСвіт» три тижні буде інвентарізувати майно 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
23.01.2013 20:00 975
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»