<
НОВИНИ ДНЯ: Найбільше падіння за 65 років: ціни на какао різко обвалились  Чи готова Франція до інтенсивної війни: генерал розкритикував президента Макрона  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Хто з держслужбовців має право на бронювання від мобілізації: відповідь Міноборони  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп 6-12 травня 2024 року  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°всі новини дня
29.01.2013 1167

Власенко розповів, що ЄЕСУ та Євген Щербань були партнерами

Сергій Власенко спростовує звинувачення Генпрокуратури про існування мотиву у неї для вбивства Євгена Щербаня. Він зазначив, що станом на 1996 рік між Індустріальним союзом Донбасу та ЄЕСУ існувала агентська угода щодо постачання газу.

Власенко нагадав, що Генпрокуратура нібито звинувачує Тимошенко у співучасті у вбивстві Щербаня через конфлікт у перерозподілі газового ринку між Донецькою та Дніпропетровськими бізнес-групами у 1996 році.

«Хочу зазначити, що станом на 1996 рік між Індустріальним союзом Донбасу та ЄЕСУ існувала агентська угода (щодо постачання газу), і ніякого конфлікту щодо поставок газу в Донецьку область не було. До речі, в цьому так званому повідомленні про підозру жодним чином не згадується про цей документ», - сказав Власенко.

Він звинуватив Генпрокуратуру у спланованому витоку інформації через повідомлення про підозру, мета якого – «втягнути всіх в дискусію навколо причетності або непричетності Тимошенко у вбивстві».

За словами Власенка, у документі немає жодної конкретики, окрім дати вбивства Щербаня.

Власенко в черговий раз поставив під сумнів єдиного можливого свідка у цій справі колишнього радника Павла Лазаренка Петра Кириченка. «Після того, як його дружину було взято тут у заручники, а потім коли він за подарунок за це (свідчення) визволив усю свою нерухомість з-під арешту, він може сказати, що Юлія Володимирівна особисто натискала на курок, вбиваючи Кеннеді, або забивала цвяхи у руки Ісуса Христа», - сказав він, передає «Українська правда».

Оценка материала:

5.00 / 3
Власенко розповів, що ЄЕСУ та Євген Щербань були партнерами 5.00 5 3
Бізнес / Ринки та компанії
29.01.2013 1167
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»