<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
29.01.2013 2462

У Кучми будуть проблеми через заяви Пукача

Вирок екс-генералу Олексію Пукачу абсолютно закономірний і сенсацією не став, вважає політолог Володимир Фесенко. Але сенсація – заяви Пукача щодо Кучми та Литвина.

«Сенсація в іншому - у заявах Пукача з приводу Кучми і Литвина. Після його слів, звичайно, посиляться підозри на їхню адресу. Захист теж буде вимагати продовження розслідування», - вважає експерт.

Нагадаємо, після суду Пукач порадив журналістам запитати про мотив вбивства Гонгадзе у Литвина і Кучми.

«Може бути, Пукач просто хотів зняти з себе частину провини, виставити себе жертвою. Але тепер питання, наскільки велика буде готовність прокуратури відреагувати на ці заяви. Не виключаю, що справу проти них можуть порушити. Особливо проти Кучми. Можливий навіть тиск на Кучму у зв'язку зі справою Щербаня», - зазначив політолог.

Разом з тим, за словами Фесенка, довести щось буде вкрай складно: «Адже головний свідок, Кравченко, вже давно мертвий», передає його слова ТСН.

Оценка материала:

5.00 / 3
У Кучми будуть проблеми через заяви Пукача 5.00 5 3
Політика / Україна
29.01.2013 2462
Еще материалы раздела «Україна»