<
НОВИНИ ДНЯ: "Швидка" глазур на паску від Ектора з "МастерШеф". Готується усього з двох інгредієнтів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних сил  Прогноз погоди у травні: синоптикиня розповіла, чого очікувати українцям  Великдень-2024. Які будуть обмеження і чи скасують комендантську годину  Чи встигнуть до зими відновити енергетику України: що кажуть експерт та Міненерговсі новини дня
05.02.2013 15:37 1639

Половина бензина в Украине - контрабанда

Контрабанда на рынке нефтепродуктов в Украине превышает 50%, заявляет глава комитета ВРУ по вопросам ТЭК, ядерной политики и ядерной безопасности Николай Мартыненко.

Мартыненко считает, что коррупция в отрасли сегодня выгодна власти. «Государство может регулированием рынка добиться того, чтобы запустить НПЗ. Но оно этим не занимается, поскольку коррупция в отрасли выгодна власти», - подчеркнул парламентарий.

В связи с этим депутат напомнил историю с компанией «Ливела». «Вспомните безналоговый ввоз нефтепродуктов в страну компанией «Ливела» на миллиарды гривень. Любой НПЗ будет работать себе в убыток, если сама власть с ним «конкурирует» через подобные «фирмочки», - подытожил Мартыненко, слова которого приводит «ЛИГА».

Оценка материала:

5.00 / 2
Половина бензина в Украине - контрабанда 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
05.02.2013 15:37 1639
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»