<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 7 травня пройдуть короткочасні дощі, вдень до +26°  "Києво-Печерська лавра звільняється від духовної окупації" – Епіфаній про УПЦ (МП)  Чому зростає ціна бензину і коли вона почне знижуватись  Дощі із грозами: синоптик розповіла, якою буде погода в Україні 7 травня  На окупованій території України ПЦУ стала підпільною церквою — Епіфаній  Путін наказав провести навчання з ядерною зброєю: у ГУР пояснили мету диктатора  Стало відомо, які ракети запускатимуть з українських F-16всі новини дня
15.02.2013 1518

Син Богатирьової звільнився зі скандальної фармацевтичної фірми

Олександр Богатирьов звільнився з посади члена наглядової ради ПАТ «Фармстандарт-Біолік» (Харків).

Про це повідомив Forbes.ua з посиланням на підприємство в системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР).

Раніше, повідомляє видання, Олександр Богатирьов – син міністра охорони здоров'я Раїси Богатирьової – вийшов з числа акціонерів "Фармстандарт-Біолік". 6 лютого компанія повідомила про те, що Богатирьов продав свій 19-відсотковий пакет акцій.

Формально Богатирьови стосунку до компанії більше не мають. Але насправді великим акціонером компанії став їхній старий партнер – свою частку Богатирьов продав іншому акціонерові, Олександру Забудкіну, таким чином його пакет акцій зріс до 42%.

«Фармстандарт-Біолік» стала фігурантом скандалу з вакцинами від гепатиту В. Підприємство звинуватили у тому, що від його вакцини гинуть діти. Держлікслужба тимчасово заборонила продаж вакцини, оскільки її виготовляли з порушеннями.

Компанія «Фармстандарт-Біолік» також стала одним із найбільших постачальників ліків для Мінздраву: у першій половині 2012 року компанія отримала замовлень на 40 млн грн від міністерства.

Оценка материала:

5.00 / 2
Син Богатирьової звільнився зі скандальної фармацевтичної фірми 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
15.02.2013 1518
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»