<
НОВИНИ ДНЯ: Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°всі новини дня
04.03.2013 21:00 2316

«Амізон» виробництва «Фармак» заборонений

Державна служба з лікарських засобів заборонила реалізацію, зберігання та застосування лікарського засобу «Амізон» в таблетках, покритих оболонкою, по 0,25 г 20 в блістерах, з маркуванням київської компанії «Фармак».

Про це йдеться в розпорядженні служби від 1 березня 2013 р.

Згідно з розпорядженням, таке рішення було прийнято на підставі інформації компанії «Фармак» про фальсифікацію «Амізону».

Суб`єктам господарювання, які здійснюють реалізацію і застосування ліків, після отримання відповідного розпорядження необхідно перевірити наявність даних ліків та вжити заходів щодо його знищення.

Препарат «Амізон» призначений лікування і профілактики грипу та респіраторних вірусних інфекцій, інфекційного мононуклеозу, кору, краснухи, вітряної віспи та інших захворювань.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Амізон» виробництва «Фармак» заборонений 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
04.03.2013 21:00 2316
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»