<
НОВИНИ ДНЯ: Чому більшість помісних церков досі не визнають ПЦУ: Епіфаній пояснив  Дві великі країни НАТО конкурують у питанні допомоги України — експерт  Чому європейці та американці не їдять гречку, хоча вона й дуже корисна: відповідь неймовірна  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  Всеобщая мобилизация в Украине: к чему готовиться всем военнообязанным в мае  В ЄС відповіли, в яких кордонах Україна увійде до обʼєднання  Яке м'ясо на шашлик обрати: дієтологи назвали найбезпечніший варіантвсі новини дня
Бізнес
Страхування
22.03.2013 14:28 1349

Спростування інформації

У новині «В Египте погибла украинская актриса», опублікований 11 березня 2013 року, допущено використання неперевірених даних стосовно СК «ПРОВІДНА».

СК «ПРОВІДНА» не давала жодних офіційних заяв стосовно трагічної смерті в Єгипті Оксани Гайвась. На даний час ведеться розслідування за фактом загибелі української туристки. СК «ПРОВІДНА» запевняє, що виконає всі взяті на себе зобов’язання в рамках договору страхування і відповідно до законодавства України.

Звертаємо увагу, що інформація про нещасний випадок надійшла в СК «ПРОВІДНА» від близького друга постраждалої тільки 8 березня, на третій день після трагічної події і вже після того, як була констатована смерть української туристки. СК «ПРОВІДНА», після отримання інформації про загибель застрахованої, до прийняття рішення за подією надала максимально можливу допомогу рідним і близьким потерпілої. За дорученням СК «ПРОВІДНА» партнер Компанії в Єгипті займається оформленням відповідних документів та реорганізацією репатріації. У випадку виникнення додаткових витрат із врегулювання події СК «ПРОВІДНА» гарантує їх відшкодування в рамках умов, передбачених договором страхування.

Оценка материала:

5.00 / 1
Спростування інформації 5.00 5 1
Бізнес / Страхування
22.03.2013 14:28 1349
Еще материалы раздела «Страхування»