<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Оборона чи наступ: які головні завдання у ЗСУ на цей рік після розблокування допомоги від США  Гороховий суп із копченими ребрами: простий рецепт  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Макрон готовий обговорити ідею використання ядерних боєголовок для "захисту ЄС"- ЗМІ  "Харків – сакральна мета Путіна": генерал-лейтенант ЗСУ розповів, чи здатна РФ захопити містовсі новини дня
25.03.2013 1360

Секонд-хенд може подорожчати в п'ять разів

Внесення змін до закону про митний тариф щодо одягу та інших виробів, що були в ужитку, означатиме істотне подорожчання секонд-хенду.

Про це заявив народний депутат від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець.

«Я навмисно перевірив вартість светра у секонд-хенді. У середньому його вартість становить 20 гривень, його вага – 600 грам. За новими правилами законопроекту, тільки розмитнення цього светра коштуватиме більше 60 гривень», – зазначив політик.

«Додайте до цього вартість його транспортування, оренду приміщень, де він продається, зарплату працівників і рентабельність для підприємця, який цим займається. У підсумку маємо, що після введення закону цей светр буде коштувати близько 100 гривень», – навів приклад Бригинець, повідомляє Gazeta.ua.

Законопроектом № 2321 про внесення змін до Закону України «Про Митний тариф України» пропонується внести зміни в частині розміру ставок ввізних мит на товарну підкатегорію «Одяг та інші вироби, що використовувалися: взуття, одяг і додаткові речі до одягу і їх частини, інші», встановлюючи мінімальну ціну на розмитнення – 10 євро за 1 кг. Нагадаємо, експерти зазначали, що українські продукти значно подорожчали і не будуть дешевшати.

Оценка материала:

5.00 / 2
Секонд-хенд може подорожчати в п'ять разів 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
25.03.2013 1360
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»