<
НОВИНИ ДНЯ: "Полювання" на ухилянтів чи норма закону: військові пояснили, для чого у Києві збирають списки чоловіків для ТЦК  В Росії намагаються подолати великі втрати літаків у війні: Світан розповів подробиці  Ідеальна закуска на вихідні. Рецепт "лінивої" піци, яка готується за 10 хвилин  Розкрита таємниця найспекотнішого місця на Землі: якою була Сахара 4000 років тому  НМТ-2024. Коли та як зареєструватись на додаткову сесію  Коли Україна зможе перехопити ініціативу на фронті: військовий експерт дав відповідь  Сирний пиріг з лаваша. Ніхто не повірить, що ви приготували цю смакоту усього за 20 хвилинвсі новини дня
Політика
Україна
03.04.2013 10:21 1294

Кучма пока не верит в самоубийство Березовского

Второй президент Украины Леонид Кучма заявил, что поверит в версию о самоубийстве Бориса Березовского после завершения расследования британской полиции.

«Я обязательно поверю, когда завершится расследование английской стороны. Тогда я скажу. Я убежден, что они хотят знать истину, так как в этом заинтересованы и в мире, потому что он такая личность, которая приковывала к себе внимание», - сказал он.

Напомним, тело Березовского было обнаружено в его доме в городе Аскот недалеко от Лондона. Представители полиции отметили, что, по мнению экспертов, смерть российского олигарха наступила в результате удушения.

По материалам Интерфакс-Украина

Оценка материала:

5.00 / 1
Кучма пока не верит в самоубийство Березовского 5.00 5 1
Політика / Україна
03.04.2013 10:21 1294
Еще материалы раздела «Україна»