<
НОВИНИ ДНЯ: Путіну вистачить тижня: в ГУР назвали країни, на які може напасти Росія  Штрафом не обмежитися. Є 14 причин, через які водії можуть залишитися без прав  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днями  Синоптик розказала, яка погода чекає на українців у Провідну неділю  Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлю  Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погода  9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погодавсі новини дня
Політика
Україна
10.04.2013 16:07 829

Встановлено гранічний рівень імміграції в Україну

Кабінет міністрів України прийняв розпорядження №218-р «Про встановлення квоти імміграції на 2013 рік», яким вирішив, що у поточному році в Україну можуть іммігрувати 6 тис 221 людина.

Відповідно до тексту розпорядження, квота для діячів науки і культури, імміграція яких відповідає інтересам України, встановлена у розмірі 315 чоловік.

Крім того, квота для людей, які є повністю рідними братом чи сестрою, дідусем чи бабусею або онуком громадян України, встановлена у розмірі 2 тис 256 осіб, а для батьків, чоловіка або дружини іммігранта і його неповнолітніх дітей квота встановлена 3 тис 311 людей.

Також, відповідно до тексту розпорядження, для осіб, які раніше були громадянами України, встановлено квоту в розмірі 263 людини.

Нагадаємо, за даними представництва ООН в Україні, кожен п’ятий українець є потенційним мігрантом і хотів би виїхати з населеного пункту, в якому живе. При цьому з тих, хто вирішив їхати, близько 15% зробили свій вибір на користь іншої місцевості в Україні і лише 5% мають намір виїхати за межі держави.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Встановлено гранічний рівень імміграції в Україну 5.00 5 1
Політика / Україна
10.04.2013 16:07 829
Еще материалы раздела «Україна»