<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Прес-релізи
Авторинок
12.04.2013 11:01 791

Ford Focus та Ford Fiesta – світові бестселери серед моделей свого класу

Ford Focus офіційно визнано найпопулярнішою маркою автомобілів у світі, у той час як Ford Fiesta здобув звання світового лідера з продажів серед малогабаритних авто, як повідомляє компанія Polk – лідер з обробки інформації та прогнозування тенденцій автомобільного ринку.

Реєстраційні дані світового ринку, надані компанією Polk, свідчать, що обсяг продажів компактної моделі Focus у 2012 році досягнув 1 020 410 авто, що забезпечує йому звання світового лідера. Polk підтвердили, що Ford Fiesta - найпопулярніший малогабаритний автомобіль у світі, оскільки минулого року було зареєстровано 723,130 авто цієї моделі.

«Моделі Focus і Fiesta - це кульмінація глобальної стратегії розвитку продуктів компанії», - засвідчив Джим Фарлі (Jim Farley) замісник директора Відділу міжнародного маркетингу, продажів та обслуговування, Лінкольн. «Наші продукти світового класу приваблюють споживачів – особливо у найбільш популярних конкурентоспроможних сегментах – завдяки унікальному поєднанню економії пального, високої якості, розкішної комплектації і легкості керування. Завдяки стратегії One Ford ми можемо дарувати масштабну і просто фантастичну економію людям у всьому світі».

Минулого року Focus став першою моделлю Ford на європейському ринку, оснащеною інноваційним 1-літровим бензиновим двигуном EcoBoost, який пізніше було визнано «Міжнародним двигуном 2012 року». Крім того, на європейському і світовому ринках з’явився Focus ST потужністю 250 к.с. У 2012 р. компанія Ford також випустила нову стильну Fiesta, слідом за якою цього року була презентована нова Fiesta ST потужністю 180 к.с.

Нещодавній успіх Fiesta ще раз підтверджує, що в Європі у 2012 році серед малолітражних автомобілів найпопулярнішими були світові моделі класу B. За інформацією JATO Dynamics європейці купують нову Ford Fiesta  в середньому кожні дві хвилини.

*Посилання на JATO Dynamics надано на підставі інформації, представленої JATO Consult, власної консалтингової служби компанії. Показники надаються щодо 30-ти країн Європи.

Про Компанію

Ford Motor Company – світовий лідер автомобільної галузі, що виробляє і продає автомобілі на шести континентах. Штаб-квартиру компанії розташовано в місті Дирборні (США, штат Мічиган), а її 70 заводів розташовано по всьому світу. Кількість працівників – близько 164 000 людей. Компанія представляє автомобілі марки Ford і Lincoln.

Ford of Europe відповідає за виробництво, продаж та обслуговування автомобілів марки Ford на 51 ринку. Працівниками компанії є понад 66 000 людей. Перші автомобілі Ford з’явились в Європі  у 1903 році – у рік заснування компанії. Європейське виробництво розпочалося у 1911 році.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ford Focus та Ford Fiesta – світові бестселери серед моделей свого класу 5.00 5 1
Прес-релізи / Авторинок
12.04.2013 11:01 791
Еще материалы раздела «Авторинок»
  • Особливості та характеристики Lexus UX Особливості та характеристики Lexus UX

    У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.

    Авторинок 09.04.2024 396
  • Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще? Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще?

    Вивчіть ключові відмінності між Toyota Camry Elegance та Elegance+. Наш огляд допоможе зрозуміти, яка модель краще відповідає вашим потребам у комфорті, економічності та технологіях.

    Авторинок 13.03.2024 322
  • Особенности обслуживания электромотоциклов Особенности обслуживания электромотоциклов

    Обслуживание электромотоциклов необходимо для сохранения их надежной и безопасной работы. Регулярные проверки и обслуживание помогают выявлять и устранять потенциальные проблемы до их возникновения, что повышает безопасность водителя и окружающих на дороге.

    Авторинок 09.03.2024 299
  • Переваги та недоліки автоматичної коробки передач Переваги та недоліки автоматичної коробки передач

    Згідно зі статистикою, у країнах Європи близько 90% машин оснащені АКПП. Автошкола Таурус зосереджується на практичних аспектах водіння, допомагаючи студентам здобути навички для успішного керування автомобілем як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Зв’язатись з автошколою на осокорках https://taurus-school.kiev.ua/uk/osokorki можна за номером телефону +38 (067) 388-05-14. Філії школи розташовані в різних районах столиці, що дає змогу вибрати найбільш комфортний логістично варіант.

    Авторинок 01.02.2024 284
  • Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп

    Понад чотири роки в Україні працює автоматична система фото- і відеофіксації порушень ПДР. Відстежувати наявність штрафів і сплачувати їх можна за допомогою смартфону. Де саме перевіряти інформацію про винесені постанови та як швидко переказувати кошти — розповідаємо далі в статті.

    Авторинок 29.01.2024 385