НОВИНИ ДНЯ: В Україні похолодає: синоптик попередив про різку зміну погоди  Українці назвали мотиви рішень чиновників та запропонували методи боротьби з корупцією  Боєприпаси для авіації і не лише. США офіційно оголосили нову військову допомогу Україні  "Рупор" Путіна назвав причини коригування ядерної доктрини  В Україні задощить. Синоптики назвали регіони, де чекати опади 28 вересня  Команда Зеленського не погодилася на зустріч із Трампом: Time назвав неочікувану причину  Новий сюрприз: в Україні обмежать перекази з "картки на картку" – що і коли змінитьсявсі новини дня
17.04.2013 19:00 1261

Прокуратура підтвердила арешт українських активів Березовського

У Генеральній прокуратурі України підтвердили факт арешту акцій та нерухового майна низки компаній та підприємств, що належали Борису Березовському.

«В Україні заарештовано нерухомість та цінні папери Березовського», - повідомила прес-секретар Генерального прокурора України Маргарита Велькова.

Вона уточнила, що відповідний запит надійшов від Генпрокуратури РФ.

«Запит РФ виконано в рамках надання міжнародно-правової допомоги на виконання низки правових документів, зокрема, ряду конвенцій, ратифікованих українською та російською сторонами», - сказала Велькова Укрінформу.

За її словами, у рамках виконання запиту було проведено низку слідчих дій.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Прокуратура підтвердила арешт українських активів Березовського 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
17.04.2013 19:00 1261
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»