<
НОВИНИ ДНЯ: Хакери КНДР крадуть криптовалюту на мільйони доларів і успішно відмивають, - Reuters  Мобілізація в Україні. Повний перелік хвороб, з якими точно не беруть на службу  Путін проголосив героями Росії канібалів і маніяків, – Кислиця в Радбезі ООН  Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїніввсі новини дня
18.04.2013 15:26 4044

Конкурс журналістських розслідувань з питань протидії корупції в Україні

Українська Європейська перспектива спільно з Transparency International Україна та Інститутом підтримки демократії (США) оголошують конкурс журналістських розслідувань з питань протидії корупції в Україні.

Тільки впродовж 2011-2012 років мало бути реалізовано 135 заходів антикорупційної держпрограми, яка є однією з найбільш вартісних державних програм. Супротив проти завдань програми з боку чиновників всіх рівнів досить жорсткий, зазначають організатори конкурсу.

«Саме тому ініціюється проведення Міжнародного конкурсу журналістських розслідувань з питань протидії корупції в Україні. В даний час єдиною надією побороти корупцію залишається спротив громадськості, на передньому краю якого виступають журналісти із своїми розслідуваннями. В сьогоденних реаліях українського життя це єдиний спосіб викрити кричущі факти корупції і, через привернення уваги громадськості, спробувати зупинити хоча б окремі її прояви. Журналістів, які викривають корупцію, треба захищати, і єдиним можливим захистом, на нашу думку, є міжнародне визнання таких журналістів, адже всесвітньо відомих журналістів важко заставити замовчати, змінити тему або навіть вбити», - впевнені в оргкомітеті.

Термін подачі матеріалів на конкурс - до 30 червня 2013 року включно.

Пакет документів для участі в конкурсі надсилається на адресу Секретаріату звичайною або кур’єрською поштою.

Адреса: Opletalova 1683/41
Praha 1. 110 00
Czech Republic
Tel/fax +420 255 255 369
E-mail: Konkurz@akmsv.cz

Секретаріат конкурсу знаходиться в приміщенні Громадської організації «Українська Європейська Перспектива».

З умовами конкурсу можна ознайомитись тут

Оценка материала:

5.00 / 2
Конкурс журналістських розслідувань з питань протидії корупції в Україні 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
18.04.2013 15:26 4044
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»