НОВИНИ ДНЯ: "Не знаю, чи буде це мирно": Байден попередив про можливі наміри Трампа, якщо йому “не сподобається” результат виборів у США  Синоптики дали прогноз на 6 жовтня в Україні: де чекати зливи  Більше 10 рекордів і не тільки. Синоптики підбили підсумки погоди у Києві у вересні  Коли буде бабине літо 2024: синоптик сказала, чи чекати потепління у жовтні  Осінні дощі на заході та літнє тепло на решті території: прогноз погоди в Україні на 3 жовтня  Останні дні сонця: синоптикиня анонсувала дощовий кінець тижня у Києві  Дніпро та Запоріжжя: експерт назвав нові загрози для прифронтових міствсі новини дня
15.05.2013 16:00 886

На українські автошляхи витратять 18 млрд грн

На розвиток дорожнього господарства у поточному році Україна витратить 18 млрд грн.

Про це сказав сьогодні на прес-конференції міністр інфраструктури Володимир Козак.

Він зазначив, що обсяг інвестицій у розвиток дорожнього господарства у цьому році становить близько 18 млрд грн. Він уточнив, що 3,15 млн грн - це кошти міжнародних фінансових організацій, решта - українських банків під гарантії держави.

«Ці кошти є, і вони жорстко контролюються Мінфіном і використовуються під будівництво та капітальний ремонт доріг», - запевнив міністр.
Він підкреслив, що весь обсяг фінансування буде освоєний.

«Найбільший проект, який є в цьому році - це будівництво моста в Запоріжжі. Цього року там необхідно освоїти близько 900 млн для того, щоб наступного року пустити першу чергу цього мосту», - сказав він.

Нагадаємо, Укравтодор у 2012 році здійснив касові видатки на загальну суму 10 млрд 138 млн грн.

Згідно зі звітом відомства, зокрема, на дорожні роботи було направлено 6,95 млрд грн, 3,1 млрд грн - На оплату фінансових зобов'язань за раніше взятими кредитами. На оплату праці співробітникам і на оплату послуг зв'язку, комунальних послуг та енергоносіїв було витрачено 9,93 млн грн.

 

 

Оценка материала:

5.00 / 1
На українські автошляхи витратять 18 млрд грн 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
15.05.2013 16:00 886
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»