<
НОВИНИ ДНЯ: До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцо  Короткочасні грози з проясненнями: синоптик дала прогноз погоди в Україні на 17 травня  Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляромвсі новини дня
Політика
Україна
27.05.2013 17:10 920

Янукович у Казахастані предтавить меморандум з Митним союзом

Президент України Віктор Янукович 28-29 травня відвідає Казахстан, де відбудеться засідання Вищої Євразійської економічної ради.  

Про це повідомив радник Президента України - керівник Головного управління з питань міжнародних відносин АПУ Андрій Гончарук.

«Головною метою поїздки в Астану є участь у зустрічі президентів Республіки Білорусь, Казахстан і Російської Федерації та України, яка відбудеться в рамках Вищої Євразійської економічної ради на рівні глав держав», - сказав він.

За його словами, українська сторона на цій зустрічі планує представити меморандум про поглиблення співпраці з ЄврАзЕС та країнами Митного союзу, який має бути погоджено під час зустрічі, а незабаром і підписано.

«Відповідна робоча група, яку очолив Віце-прем'єр Юрій Бойко зі своїми колегами з Євразійської економічної комісії та партнерами з відповідних країн напрацювали документ, який також буде предметом обговорення під час тих зустрічей, які заплановані у Президента, щоб цей документ міг бути остаточно погоджений і найближчим часом підписаний», - сказав Гончарук.

Він зазначив, що таким чином буде зафіксовано не лише намір України, а й позиція партнерів щодо оформлення статусу України як спостерігача у тому числі й у майбутньому Євразійському економічному союзі, який почне діяти з 2015 року. передає Укрінформ.

Оценка материала:

5.00 / 1
Янукович у Казахастані предтавить меморандум з Митним союзом 5.00 5 1
Політика / Україна
27.05.2013 17:10 920
Еще материалы раздела «Україна»