<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
03.06.2013 15:55 839

Компенсацію за проблеми з Hyundai отримали 7 тисяч осіб

За період курсування швидкісних потягів категорії Інтерсіті+ за компенсацією різниці вартості проїзду у зв'язку із заміною поїздів до Укрзалізниці звернулося 7 тис. пасажирів.  

Про це у відповідь на запит «Тижня» повідомили у Державній адміністрації залізничного транспорту України (Укрзалізниця).

Загальна сума виплат за цей період (травень 2012 – травень 2013 рр.) склала 871 тис. грн.

В Укрзалізниці запевняють, що за цей період «компенсацію у різниці вартості проїзду у зв'язку із заміною вищевказаних поїздів на поїзди нижчої категорії, отримало 7 тис. пасажирів».

«Щодо загальної суми, яку відшкодувала Укрзалізниця пасажирам усіх поїздів за зазначений період (травень 2012 - травень 2013 років) заміна складу пасажирських поїздів або окремих груп вагонів з однієї категорії на іншу не здійснювалися», - йдеться у повідомленні.

У січні Укрзалізниця заявила, що відшкодувала пасажирам понад 800 тис грн за запізнення Hyundai. Однак, за інформацією зМІ, суди відмовляються відшкодовувати збитки постарждалим від поламаних Hyundai.

Оценка материала:

5.00 / 1
Компенсацію за проблеми з Hyundai отримали 7 тисяч осіб 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
03.06.2013 15:55 839
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»