<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
04.06.2013 19:30 1296

У Франції видали книгу про «аферистку» Тимошенко

У Франції наступного тижня вийде переклад книги німецького публіциста Франка Шумана «Аферистка. Справа Тимошенко».  

Франкомовна версія книги побачить світ 13 червня під назвою «Газова принцеса».

Про це Укрінформу розповів паризький видавець Ів Дюрей, директор видавництва Editions du Moment, яке взялося за даний проект.

«Персона колишнього прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко досі залишається цікавою для французів: вона красива жінка і харизматичний політик. Саме тому проект викликав інтерес з боку видавництва Editions du Moment, яке вирішило видати книгу під назвою «Газова принцеса», - зазначив він.

За його словами, французькій аудиторії буде цікаво дізнатися про події тих часів, коли Тимошенко очолювала український уряд. «Гадаю, що читачам цікаво знати про особливості української влади, її відносини з російськими можновладцями, і у цьому контексті особливим є те, як складалися стосунки з російським лідером Володимиром Путіним», - зазначив Ів Дюрей.

За його словами, владні інтриги, шпіонаж, корупційні схеми та дії, особливості газових відносин між двома країнами - це та частина сучасного політичного життя, яка безперечно цікавить читача на Заході, зокрема й у Франції. Зрозуміла контроверсійність подібних видань також є корисною, адже становить інтерес для журналістів. Ів Дюрей висловив сподівання, що книга знайде попит серед французьких прихильників сучасних політичних бестселерів.

Французьке видавництво Editions du Moment створене у 2006 році. Воно відоме виданням книг про французьких політичних та громадських діячів. Крім того, видавництво славиться публікацією гучних розслідувань, на зразок книги Флоріан Ансельм «Таємне життя Єлисейських полів» або Рене Кіше «Розслідування мандаринів медицини».

Оценка материала:

3.00 / 2
У Франції видали книгу про «аферистку» Тимошенко 3.00 5 2
Політика / Україна
04.06.2013 19:30 1296
Еще материалы раздела «Україна»