НОВИНИ ДНЯ: Дехто в США хоче змусити Україну віддати свої території Росії, - Гарріс  Трамп остаточно показав, що не допомагатиме України відбитися від Росії – Politico  Як приготувати рослинне молоко з горіхів: рецепт від фудблогерки  Археологи під час будівництва виявили давні скарби вікінгів  Захоплення Вугледара навряд чи дасть росіянам особливу оперативну перевагу, - ISW  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Як приготувати куряче філе в соєвому соусі на сковородівсі новини дня
21.06.2013 13:25 10605

Рада прийняла закон про касові апарати

Верховна Рада ухвалила у цілому законопроект щодо касових апаратів.  

Під час розгляду законопроекту між депутатами від опозиції та більшістю стався невеликий конфлікт. Так, зокрема опозиціонери звинуватили депутатів від Партії регіонів, що ті не будуть підтримувати цей законопроект, що викликало обурення у «регіоналів».

Депутати від опозиції пояснили, що цей законопроект було розроблено представниками абсолютно всіх парламентських фракцій, тому відкладати його ухвалення не можна.

Врешті з другої спроби за проект закону проголосували 292 нардепи. Не підтримали його тільки комуністи.

Також депутати ухвалили пропозицію профільного комітету щодо того, щоб закон увійшов у дію не з 1 липня 2013 року, а з 1 січня 2014-го. За це проголосувало 266 народних депутатів.

Мова йде про законопроект №2087а «Про внесення змін до прикінцевого положення закону України щодо внесення змін до закону України у зв'язку з ухваленням Податкового кодексу щодо використання реєстратора рахункових операцій».

За повідомленням Gazeta.ua.

Оценка материала:

5.00 / 1
Рада прийняла закон про касові апарати 5.00 5 1
Бізнес / Податки та право
21.06.2013 13:25 10605
Еще материалы раздела «Податки та право»