<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні запровадять QR-код замість військового квитка – Арахамія  Як зробити ідеальну тортилью на сніданок: рецепт від фудблогерки  Багато сонця і тепла, подекуди – трохи дощів: прогноз на середу  Шоколадна криза в Україні: наскільки здорожчають солодощі та чого очікувати  В яких областях найбільше ухилянтів і скількох вже доправили до ТЦК – дані Нацполіції  Ситуація не дуже хороша: синоптик про дощі в Україні  Золото подорожчало до рекордного рівня на тлі загибелі президента Іранувсі новини дня
Бізнес
Економіка
15.08.2013 17:15 807

На залізниці спростовують проблеми з вантажними вагонами

Південно-Західна залізниця спростовує інформацію щодо затримки українських вантажних вагонів та повного перекриття руху на кордоні з Росією.

 

Про це повідомили у прес-службі відомства.

Станом на 15:30 15 серпня поточного року рух поїздів на прикордонному переході Хутір-Михайлівський – Зернове – Суземка відбувається у штатному режимі. Оброблення поїздів та вагонів здійснюється відповідно до умов технічної номенклатури. Рух на дільниці Київ – Хутір-Михайлівський – Брянськ здійснюється відповідно до графіку руху поїздів.

Питання проходження митного контролю та часу його здійснення приймаючою стороною – (ст. Брянськ Російська Федерація), а також організація руху поїздів зі сторони російських залізниць знаходяться поза компетенцією Південно-Західної залізниці.

Оценка материала:

5.00 / 1
На залізниці спростовують проблеми з вантажними вагонами 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
15.08.2013 17:15 807
Еще материалы раздела «Економіка»