<
НОВИНИ ДНЯ: "Ви серйозно?": експерт "розніс" висновки аналітиків, що РФ нібито не використовує Кримський міст  Путін склав "присягу": що диктатор сказав у промові та хто відвідав "інавгурацію"  Запечений дерун з м'ясом та грибами: дуже смачна страва зі звичайних продуктів  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Шольц закликав країни з економікою, що розвивається, взяти участь у саміті миру щодо України  Салат "хвилинка" з тунцем: просто і дуже смачновсі новини дня
Життя та Стиль
Дозвілля
28.09.2013 7890

Топ-10 гаджетов современного кошатника

Чем сегодня можно удивить вашего любимца? В эпоху теплых ноутбуков, гипнотических стиралок, сочных кожзаменителей и адских пылесосов — разве что вниманием. Но есть все-таки вещи, которые могут вызвать восторженное «Мяу» не только у вашего котика. Итак, топ-10 кото-гаджетов.

Кото-фотоаппарат Superheadz Holga K202

 04

Наконец-то! Теперь вы сможете любоваться фотографиями вашего котика строго анфас. И вам не придется для этого «кис-кискать», щелкать пальцами и теребить руками перед объективом — за вас это сделает вот такой вот чудо-фотоаппарат. Стоимость от 30$.

Оценка материала:

4.50 / 4
Топ-10 гаджетов современного кошатника 4.50 5 4
Життя та Стиль / Дозвілля
28.09.2013 7890
Еще материалы раздела «Дозвілля»