<
НОВИНИ ДНЯ: Криптобіржа, майнінг чи винагорода в іграх. Як отримати криптовалюту та заробляти на ній  Що буде, якщо ігнорувати повістки і не оновити дані в ТЦК  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусів  Мобілізація по-новому: ухилянтів попередили про найжорсткіше покарання  Як правильно оформити реструктуризацію кредиту і чому це потрібно робити  В Україну вже йде потепління: де в четвер пригріє, а де пройдуть дощі  Хакери КНДР крадуть криптовалюту на мільйони доларів і успішно відмивають, - Reutersвсі новини дня
Політика
Україна
02.10.2013 20535

Війна під Київрадою: Яценюк пішов по головах Беркуту (фото)

Під Київрадою – знову війна. Опозиційні політики прибули туди з самого ранку, аби перешкодити проведенню сесії «простроченими» місцевими депутатами.

«Беркут» виявився обачливим і з самого ранку огородив територію, щоб кияни не змогли перекрити Хрещатик. А натовп під будівлею КМДА зібрався чималий, основна вимога людей – проведення виборів у Києві. Аби розігнати демонстрантів, за свідченням очевидця подій, представника «Свободи» Олександра Аронця, «беркут пустив газ». У натовп також полетіли димові шашки.

Народних депутатів до Київради не впускали, тож їм довелося іти по головах стражів порядку. За словами того ж Аронця, члену політради «Свободи», Юрію Ноєвому зламали ніс.

Об’єднана опозиція «Батьківщина» вимагає від міністра МВС Віталія Захарченка негайно дати команду припинити займатися брутальним свавіллям спецпідрозділам міліції, які сьогодні зранку кинуто проти киян біля стін Київської міської державної адміністрації.

Як зазначено у заяві «Батьківщини», «влада перелякалася», і саме тому «пішла на відверте застосування силових дій».

01 02 03
04 05 06

 

Фоторепортаж с места событий смотрите здесь

 

Фото: Татьяны Золоторевой и Дмитрия Чигрина

Оценка материала:

5.00 / 3
Війна під Київрадою: Яценюк пішов по головах Беркуту (фото) 5.00 5 3
Політика / Україна
02.10.2013 20535
Еще материалы раздела «Україна»