<
НОВИНИ ДНЯ: Як студентам-чоловікам виїхати за кордон: інструкція  Росіяни змирилися з війною в Україні і не намагаються чинити тиск на Путіна, - Bloomberg  9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погода  Соцопитування: скільки українців підтримують заборону УПЦ МП, а скільки – проти  В Україні хочуть запровадити штрафні бали для водіїв за порушення ПДР – як це працюватиме  Дві ночі поспіль. Синоптики попередили про заморозки в Україні  КНР вклала шалені кошти і тепер їх втрачає: чи зацікавлений Китай у війні Росії проти Українивсі новини дня
Політика
Україна
17.10.2013 12:00 734

Скандальний нардеп Кармазін балотуватиметься на Київщині

Колишній депутат Верховної Ради Юрій Кармазін заявляє про намір балотуватися на повторних виборах депутатів Ради у мажоритарному окрузі № 94 у Київській області.  

Кармазін зазначив, що піде кандидатом у цьому окрузі, тому що йому відомо про багато проблем жителів Василькова й Обухова в сфері житлово-комунального господарства.

Кармазін також підкреслив, що не розглядав для себе варіанту балотуватися в інших округах, тому що у них від опозиції балотуються люди, які, на його думку, заслуговують перемоги, а в окрузі № 223 у Києві балотується представник партії «Свобода», яку він дуже поважає за те, що вона не дала жодного депутата-перебіжчика в Раді.

Нагадаємо, виборча кампанія з повторних виборів депутатів Ради в одномандатних округах №94, 132, 194, 197, 223 стартувала в середу.

Партія «Батьківщина» висунула своїм кандидатом у мажоритарному окрузі №94 (Київська область) Віктора Романюка, проти якого в Україні порушено кримінальну справу, і який зараз перебуває в Італії.

За повідомленням ТВі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Скандальний нардеп Кармазін балотуватиметься на Київщині 5.00 5 1
Політика / Україна
17.10.2013 12:00 734
Еще материалы раздела «Україна»