<
НОВИНИ ДНЯ: Не тільки бойові. У Міноборони назвали вакансії в армії, на які найбільше потрібні люди  Українська армія на тлі виснаження пробує новий стиль рекрутингу – WSJ  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Чи будуть війська НАТО в Україні: хто із союзників "за", а хто – "проти" і що про це кажуть у Зеленського  Нардеп жорстко "пройшовся" по роботі ТЦК: забирають хворих і працівників оборонних підприємств  Мобілізація по-новому: експерт назвав ймовірну кількість чоловіків, яких призовуть  Синоптики попереджають про заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
04.11.2013 16:10 593

Томбінські стверджує, що ЄС не заважає Митному сюзу

Підписання Україною Угоди про асоціацію з Євросоюзом не закриває можливості для співпраці з Митним союзом.  

Про це під час робочої поїздки до Донецька заявив Посол ЄС в Україні Ян Томбінські.

«У положенні Угоди про асоціацію немає жодних негативних положень про співпрацю з країнами СНД, а також іншими партнерами України, там є можливості встановлення зони вільної торгівлі з іншими країнами», - сказав він на зустрічі з головою Донецької ОДА Андрієм Шишацьким.

За словами Томбінськи, зараз дуже важливо передбачити, куди рухатиметься України після Вільнюського саміту, на якому очікується підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

«Треба багато зробити для того, щоб імплементувати цю угоду. Одне з найважливіших її положень - поліпшення стандартів. Які підібрати ключі для того, щоб відкрити ринки. Це може і повинна бути модернізація економіки України, цей шлях повинен пролягти і через досягнення європейських стандартів», - сказав Томбінські.

За повідомленням Укрінформу.

Оценка материала:

5.00 / 1
Томбінські стверджує, що ЄС не заважає Митному сюзу 5.00 5 1
Політика / Україна
04.11.2013 16:10 593
Еще материалы раздела «Україна»