<
НОВИНИ ДНЯ: Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днями  Не восени. У Нідерландах повідомили деталі поставок F-16 в Україну  Часниковий соус "Айолі": після нього ви забудете про магазинний майонез  Синоптик розказала, яка погода чекає на українців у Провідну неділю  Австрійський Raiffeisen відмовився від угоди з Дерипаскою після тиску США  Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлю  Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погодавсі новини дня
Життя та Стиль
Події
21.11.2013 2265

«Врадіївськи насильники» не будуть сидіти довічно

У Миколаєві представники прокуратури озвучили суддям, які терміни ув'язнення вважають доцільними для обвинувачених у справі про побиття і зґвалтування мешканки Врадіївки Ірини Крашкової.  

Сьогодні Первомайський міськрайонний суд почав дебати у «врадіївській справі». Перше слово надали представнику держобвинувачення Наталії Висоцькій.

Висоцька наголосила на резонансі, який виник в Україні після злочину. Вона оголосила, що, на думку прокуратури, вина всіх обвинувачених є доведеною. Тому просить засудити Євгена Дрижака і Дмитра Поліщука до 15 років ув'язнення. Сергія Рабиненка до 10 років, Миколу Кудринського - до 5 років за ґратами.

За повідомленням ТСН.

Оценка материала:

5.00 / 2
«Врадіївськи насильники» не будуть сидіти довічно 5.00 5 2
Життя та Стиль / Події
21.11.2013 2265
Еще материалы раздела «Події»