<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт заварної лимонної паски  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  З якими хворобами можуть мобілізувати: Міноборони опублікувало список  Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Поверх має значення? Як зекономити при покупці квартири в Києві  Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛКвсі новини дня
Політика
Україна
19.12.2013 17:46 9699

Яценюк і Тягнибок не хочуть покарання Клюєва - Гриценко

Народний депутат Анатолій Гриценко здивований, чому Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок, на відміну від самого обранця та Віталія Кличка, не вимагають арешту секретаря РНБО Андрія Клюєва, як ключової фігури бійні на Майдані, що сьогодні активно впливає на хід слідства.  

Про це Анатолій Гриценко заявив у прямому ефірі програми журналістських розслідувань «Народний контроль».

«Українці зараз знаходять різні шляхи достукатися до влади, зокрема у Лондоні, у Швейцарії, де стоять маєточки Клюєва та інших наших достойників. Українці тиснуть, а водночас чомусь Яценюк і Тягнибок мовчать про необхідність арешту цієї людини. Щоправда, зауважу, що цього вимагає Віталій Кличко», - говорить нардеп Анатолій Гриценко.

Водночас польовий командир Помаранчевої революції Тарас Стецьків висловив переконання, що Віктор Янукович ніколи «не здасть» головних винуватців кривавої ночі на Майдані – Клюєва та міністра МВС Захарченка. Також, на мою думку, так звана обіцяна чистка уряду на 90% - ніщо інше, як окозамилювання.
«Навіть, якщо в уряду пройдуть ротації, то «здадуть» тих, кого не шкода: міністра економіки, міністра промисловості. Натомість Янукович ніколи не здасть ані Захарченка, ані Табачника», - заявив Тарас Стецьків.

За повідомленням ZIK.

Оценка материала:

5.00 / 2
Яценюк і Тягнибок не хочуть покарання Клюєва - Гриценко 5.00 5 2
Політика / Україна
19.12.2013 17:46 9699
Еще материалы раздела «Україна»