<
НОВИНИ ДНЯ: Фінансовий гороскоп на травень 2024 року  Супутникові знімки показали кількість бомбардувальників на російському аеродромі "Моздок"  Без опадів і тепло до +25: прогноз погоди в Україні на 1 травня  ПриватБанк обязали уплатить в бюджет рекордную сумму дивидендов  Збитки від шахраїв значно зросли: найпопулярніші схеми з платіжними картками  Ексклюзивний прогноз погоди на травень: чи можливі ще заморозки і чого очікувати на Великдень  Україна може отримувати до 70 млрд на рік, якщо збільшить ренту за транзит російської нафти, - нардепвсі новини дня
Політика
Україна
25.12.2013 17:50 11173

Царьов працює проти Януковича – Герман

Народний депутат від Партії Регіонів Ганна Герман переконана, що інформація про «список Царьова» є не обґрунтованою, а її колега по фракції Олег Царьов намагається шукати дешевих сенсацій.  

«Я говорила з усіма, хто може бути причетний до цієї теми, в тому числі і міністром закордонних справ. Я розмовляла з відповідними відповідальними працівниками адміністрації президента і про жоден список, про який говорить Царьов - ніхто не чув, і я вважаю, що це якісь чергові провокації, які скеровані проти Президента України. Мені здається, що мій колега по фракції Царьов намагається шукати дешевих сенсацій», - вважає Герман.

Нардеп також додала, що «в Україні не можливі жодні подібні списки і що усі, хто хотів би, щоб ті списки існували - не бажають добра Україні і зростанню її іміджу на міжнародній арені».

За повідомленням УНН

Оценка материала:

5.00 / 1
Царьов працює проти Януковича – Герман 5.00 5 1
Політика / Україна
25.12.2013 17:50 11173
Еще материалы раздела «Україна»