Життя та Стиль
Події
14.01.2014 10:45 7629

У Криму потонув депутат-"регіонал"

11 січня на озері Сиваш загинув депутат-регіонал з Дніпропетровської області.

Про це повідомляє джерело в правоохоронних органах Херсонської області.

За його інформацією, троє мисливців – 61-річний житель Херсона, а також, 45-річний і 51-річний брати, уродженці Грузії, жителі Дніпродзержинська Дніпропетровської області – приїхали до знайомого в село Стрілецьке на Арабатській Стрілці, щоб пополювати на острові Папаніна.

11 січня вони вийшли на полювання по озеру Сиваш на пластиковому моторному човні.

Того ж дня, до Генічеського райвідділ міліції надійшло повідомлення, від місцевих жителів про те, що вони виявили перевернутий човен, почалися пошуки зниклих.

О 20:50 на Арабатськой Стрілці в районі сіла Стрілецьке в озері Сиваш було знайдено тіла всіх трьох загиблих.

За даними джерела, старший із загиблих братів – депутат Дніпродзержинської міської ради від Партії регіонів 6 скликання Дніпропетровської області, Арташ Чобанян. Він працював заступником директора місцевого речового ринку.

Молодший брат був приватним підприємцем. Тіла направлено на судово-медичну експертизу. Попередня причина смерті – утоплення.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено дані кримінального провадження за ст. 291 (порушення правил, що діють на транспорті,). Проводиться перевірка. У прес-службі УМВС у Херсонській області інформацію про особи загиблих мисливців не коментують.

За повідомленням УНІАН.

Оценка материала:

5.00 / 4
У Криму потонув депутат-"регіонал" 5.00 5 4
Життя та Стиль / Події
14.01.2014 10:45 7629
Еще материалы раздела «Події»